Osvěžující šťáva proti únavě
Červená řepa spolu s listy je bohatá na železo, které je účinné v boji proti únavě a anemii. Železo – důležitá látka naši krve – má také velice důležitou roli ve výrobě energie.
Zelená fazolka je také velmi bohatá na železo – až 2x více než špenát.
Osvěžující šťáva nejen pomáhá proti únavě ale ještě obohacuje naše tělo o vitaminy B1 a B2, které jsou zodpovědné za zpracovávání sacharidů, tuků a proteinů.
Dýně dodává optimální množství jablečné kyseliny, která má vliv na absorpci železa do našeho organizmu.
3 malé červené řepy
25 lusků zelené fazole
1/2 dýně (očištěné bez pecek)
Jednotlivé kousky vkládejte do svého odšťavňovače, nechejte promíchat chutě a poté nalijte do skleničky.
Přejeme dobrou chuť!