Proč čerstvé šťávy? 9. část


Proč čerstvé šťávy? 9. část

Čerstvé šťávy jsou vynikající proti přibírání na váze způsobené obžerstvím a ataku vlčího hladu. Organizmus nám často dává informaci pocitem hladem ne proto, že jím trpí, ale protože mu něco chybí a něco potřebuje. Často lidé s nadváhou jí velmi často a ještě k tomu velké množství, protože jsou slabí a mají neustále pocit hladu. Bohužel netuší, že jejich těla jsou neustále podvyživené. Nedostávají totiž, co ve skutečnosti potřebují, ale co jim chutná a na co jsou zvyklí.

Náš organizmus snáší všechny tyto “nezdravé” a bez živin potraviny jenom proto, že je zkonstruované udržet nás při životě. I za cenu nadváhy. Nejprve lehce, ale potom stále více a silněji se připomíná o potřebné látky, akorát tím, že se nesnažíme tělu porozumět, tak si neustále myslíme, že máme pouze hlad a chutě Tím tělo opět dostane pouze sladkosti, uzeniny, čipsy, zmrzlinu, bagety, párky, instantní polévky, pečivo nebo šťávy z krabice atd. – bohužel všechno velmi často s mnoha chemickými přísadami.

V momentě, kdy náš organizmus dostane to, po čem opravdu touží a co mu dlouhodobě chybí (ne co pouze chutná našim chuťovým buňkám) přestane se připomínat formou hladu. Jestli nevěříte, musíte vyzkoušet. Protože nejlepší zkušenost je ta vlastní a jenom tak zjistíte jaká je změna ve fungování a obecně pocitu ze sebe sama.