Šťáva z kopřivy? Jen čerstvá!


Šťáva z kopřivy? Jen čerstvá!

Šťávu z kopřivy pijte vždy čerstvou!

Všem doporučujeme pít šťávu z kopřivy čerstvou. Obsahuje vitamín C, mnoho enzymů a má antioxidační účinky. Samozřejmě můžeme připravit čaj z kopřivy, ale čerstvá šťáva obsahuje mnohem více výživných látek.

MINOLTA DIGITAL CAMERA

  1. Šťáva z kopřivy zvyšuje hladinu železa, proto se doporučuje při anémii.
  2. Posiluje imunitní systém organizmu.
  3. Léčí slabost, posiluje a dodává elán.
  4. Podporuje boj proti rakovině, doporučuje se v průběhu chemoterapie.
  5. Čistí cévy od cholesterolu.
  6. Čistí krev od toxinů, posiluje ledviny.
  7. Zlepšuje práci jater, sleziny, slinivky břišní.
  8. Zlepšuje chuť k jídlu.
  9. Čerstvá šťáva z kopřivy také neobsahuje cukr!
  10. Působí močopudně.
  11. Při vnějším používání posiluje vlasy, předchází jejich rychlému maštění se, dává lesk. Ideální je pro vlasy suché a lámavé, díky obsahu křemíku, hořčíku, železa a zinku posiluje strukturu vlasu.
  12. Díky těmto minerálům posiluje také nehty.
  13. Pomáhá v boji proti lupům.
  14. Pomáhá při problémům s akné.
  15. Pomáhá také při obkladech nebo natírání při revmatismu.